„Școala Părinților”: Cursuri GRATUITE pentru viitori părinți, transmise live de ASSMB

Primăria Capitalei prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti anunță reluarea în variantă online a cursurilor gratuite de puericultură „Școala Părinților”. Prima întâlnire virtuală va avea loc astăzi, 30 martie, de la ora 16:00.

”Chiar dacă ne aflăm încă în perioada stării de urgență, și cu toții suntem datori să #StămAcasă, suntem în continuare alături de viitorii părinți și ne face plăcere să anunțăm reluarea, în variantă online, a cursului gratuit de puericultură „Școala Părinților”, organizat de Primăria Capitalei prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB)”, se arată într-un comunicat de presă.

Prima întâlnire virtuală a cadrelor medicale cu actualii și viitorii părinți va avea loc luni, 30 martie, ora 16.00, și va fi transmisă 𝗟𝗜𝗩𝗘 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 pe pagina oficială de Facebook a ASSMB (www.facebook.com/AdministratiaSpitalelor).

Cursul va avea în total 6 module, transmise live pe parcursul a 3 zile diferite, și va fi susținut de specialiști care activează în secţiile de Neonatologie şi Obstetrică ale Maternității Giulești (Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu – Maternitatea Giulesti), aflată în administrarea Primăriei Capitalei prin ASSMB.

Programul detaliat al celor trei zile de cursuri online este următorul:

1. Luni (30.03.2020), ora 16:00:
☑️ Naștere și Lăuzie, cu Dana Stan (Asistent Șef și Moașă)
☑️ Alăptare, cu Alina Coman (Consultant în lactație)

2. Miercuri (01.04.2020), ora 16:00:
☑️ Psihologie, cu Andreea Tudorache (Psiholog și Psihoterapeut)
☑️ Nutriție, cu Maria Spiridon (Nutriționist și Dietetician)

3. Vineri (03.04.2020), ora16:00:
☑️ Masajul bebelușului, cu Cerasela Radu (Kinetoterapeut)
☑️ Îngrijirea nou-născutului, cu Daniela Chiriac (Asistent Neonatologie)

„Școala Părinților”, cel mai interactiv și complet curs de puericultură, furnizează cele mai bune sfaturi despre naştere, lăuzie, alăptare, îngrijirea şi alimentaţia nou-născutului.
Informațiile incluse în aceste cursuri sunt bazate pe Ghidul American de Pediatrie, pe protocoalele de urmărire a sarcinii şi a sugarului din România, și respectă normativele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Mai mult, specialiștii care conferențiază vor răspunde la toate întrebările participanților, în direct, pe parcursul cursului, sau imediat după finalizarea acestuia!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati