Școlile din Sectorul 1, pregătite pentru reluarea cursurilor

Toate grădinițele, școlile și liceele din învățământul de stat din Sectorul 1 sunt pregătite pentru reluarea cursurilor în condiții de siguranță sanitară. Primăria Sectorului 1 ia toate măsurile pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus a elevilor și cadrelor didactice.

Unitățile de învățământ vor fi dezinfectate înainte de începerea cursurilor școlare, fiind folosite nebulizatoarele de care dispune Primăria Sectorului 1, și vor fi distribuite măști de protecție și dezinfectanți de mâini și de suprafețe.

Suntem pregătiți cu tot ce este necesar pentru reluarea cursurilor școlare în cele mai bune condiții. Zilele acestea, vom dezinfecta prin nebulizare toate unitățile de învățământ și vom distribui măști și dezinfectante pentru a preveni infectarea cu Covid-19 a elevilor și cadrelor didactice din Sectorul 1. Vreau să asigur pe toată lumea că școlile din Sectorul 1 sunt pregătite din punct de vedere sanitar pentru reluarea cursurilor”, a declarat primarul Clotilde Armand.

În cursul acestei săptămâni, toți factorii de decizie ai Primăriei Sectorului 1 s-au întâlnit în ședințe de lucru pentru a stabili detaliile legate de redeschiderea școlilor. Costurile lunare estimate pentru materiale de protecţie se ridică la aproximativ 100.000 euro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati