Școlile și grădinițele din Afumați, Ilfov, se redeschid marți, după ce au fost închise luni. Prefectul județului: Este greșeala tuturor

Copiii din Afumați, județul Ilfov, vor reveni marți la ore în clase, după ce luni au făcut cursuri online. Decizia de închidere a școlilor în acea localitate este o încălcare flagrantă a ordinului comun al miniștrilor Educației și Sănătății, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

„Este greșeala tuturor”, a spus prefectul de Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, la Digi24, după ce a anunțat că toate școlile și grădinițele închise duminică printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pe care îl conduce, vor fi redeschise luni, iar elevii vor putea veni cu prezență fizică la cursuri, iar copiii la activitățile de la grădinițe.

„Astăzi se întrunește Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și se va discuta revenirea la cursuri în sistem cu prezență fizică pentru toți elevii din localitatea Afumați”, a declarat prefectul.

„De mâine se va reveni la școală, au fost informați deja directorii școlilor respective și au fost informați și părinții astfel încât mâine toți elevii să revină la cursuri”, potrivit lui Daniel-Tudorel Zamfir.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati