Scrisori de dragoste trimise de personalităţi precum Honoré de Balzac, Frida Kahlo, Napoleon Bonaparte, înregistrate audio de actorii Teatrului Nottara

Scrisori de dragoste trimise de personalităţi precum Honoré de Balzac, Frida Kahlo, Napoleon Bonaparte, Franz Kafka, Ludwig van Beethoven sau Virginia Woolf au fost înregistrate audio de actorii Teatrului Nottara şi vor putea fi urmărite online în perioada 13-24 februarie.

„Vocile de altădată ale iubirii” este o campanie desfăşurată de Teatrul Nottara, în parteneriat cu editura Nemira şi cu Bucureşti Mall-Vitan, în perioada 13-14 februarie.

În cadrul campaniei, au fost înregistrate, în format audio, scrisori de dragoste trimise de personalităţi precum: Honoré de Balzac, Frida Kahlo, Napoleon Bonaparte, Franz Kafka, Ludwig van Beethoven sau Virginia Woolf, scrie news.ro.

Actorii implicaţi: Alexandra Aga, Laura Anghel, Dan Bordeianu, Victoria Cociaş, Sorin Cociş, Corina Dragomir, Luminiţa Erga, Crenguţa Hariton, Ada Navrot, Cristian Nicolaie, Gabriel Răuţă, Claudiu Romila, Mihaela Subţirică, Mircea Teodorescu.

Înregistrările vor putea fi urmărite pe canalele de social media ale Teatrului Nottara în perioada 13-24 februarie, precum si pe pagina de Facebook a centrului comercial Bucuresti Mall-Vitan (intre 14-24 februarie).

Scrisorile selectate fac parte din volumul „Cele mai frumoase 50 de scrisori de dragoste”, coordonat de David H. Lowenherz şi publicat de editura Nemira, iar înregistrările vor fi distribuite pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara.

Teatrul Nottara îşi propune, însă, mai mult decât să aducă în prim-plan iubirea de altădată, dorind să pună reflectorul şi pe îndrăgostiţii din prezent. Prin urmare, cei care se simt inspiraţi de campanie şi doresc să îşi exprime sentimentele pentru o persoană specială din viaţa lor, sunt încurajaţi să lase în comentarii declaraţia lor de dragoste, la o postare care va fi făcută publică pe pagina teatrului de Valentine’s Day (14 februarie).

Cinci dintre comentariile primite vor fi, ulterior, citite de actori ai teatrului şi transformate în fişiere audio, pentru a face auzite şi „Vocile de astăzi ale iubirii”. Vor fi selectate declaraţiile care au primit cele mai multe like-uri de la ceilalţi cititori până în ziua de Dragobete (24 februarie).

Actorii Răzvan Bănică, Ioana Calotă-Philippide, Filip Ristovski şi Sorina Ştefănescu au interpretat, la rândul lor, fragmente din cele 10 scrisori selectate, iar momentele artistice, care au fost filmate, vor fi difuzate pe canalele de Instagram şi de TikTok ale Teatrului Nottara, precum şi pe canalele de social media ale Bucureşti Mall-Vitan. Mai mult, la primul etaj al centrului comercial, în perioada 14-24 februarie, vizitatorii vor găsi o expoziţie care prezintă fragmentele alese, precum şi informaţii despre îndrăgostiţii care au expediat sau au primit aceste mărturii de dragoste.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati