Scurt istoric/ Magazinul „Cocor”, construit în perioada comunistă, era atunci cel mai mare din România

Magazinul „Cocor” a fost construit în perioada comunistă, în anii ’70 și este localizat în centrul orașului. Spațiul comercial și-a deschis porțile la 13 septembrie 1973, cu scopul de a le oferi oamenilor muncii o gamă amplă de produse din care să poată alege.

La acea vreme, magazinul era cel mai mare din România și singurul care avea activitatea de desfacere informatizată și bazată pe un sistem de urmărire a activității de comerț în timp real, cu ajutorul unui calculator electronic. Magazinul a suferit mai multe renovări și funcționează și în prezent ca centru comercial.

În urma unei investiții de 24,5 milioane de euro, Cocor Store s-a redeschis în octombrie 2010 cu o parcare multilevel de 200 locuri și o suprafață închiriabilă de 10.000 mp în care găzduieste atât branduri internaționale, cât și creații ale celor mai cunoscuți designeri români.

Cocor MediaChannel este mediafațada Cocor Store, deja o imagine familiară pentru bucureșteni, și a fost proiectat de firma americană StandardVision.

Este echipată de liderul pietei Daktronics, companie care asigură și mentenanța ecranului NASDAQ din Times Square, New York.

sursa foto: Facebook – Compania Municipală Turistica București

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati