Se asfaltează străzile de pământ din Cartierul Străulești

Primăria Sectorului 1 va demara lucrările de asfaltare ale unor străzi de pământ din cartierul Străulești: Drumul Cavnic, Drumul Arieș, Drumul Ohaba, Drumul Homorod și Drumul Nădlac.

După obținerea documentațiilor, avizelor și autorizațiilor preliminare, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a introdus în ședința Consiliului Local de joi, 21 martie 2024, proiectele de hotărâre pentru aprobarea începerii lucrărilor de asfaltare la aceste artere.

“Am pus pe masa Consiliului Local documentația completă (sute de documente, avize, autorizații care trebuie obținute în prealabil etc) pentru a vota intervenția de urgență pe aceste artere, iar aceste proiecte au fost aprobate după zeci de ședințe în care PNL și PSD le-au blocat fără motiv. Asigurarea unor condiții civilizate de locuit și siguranța rutieră sunt principalele motive pentru care avem nevoie urgent de modernizarea lor. Vom demara rapid lucrările pe aceste drumuri și mă voi asigura personal că firmele contractate vor respecta cu strictețe standardele de calitate”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Primăria Sectorului 1 derulează cel mai amplu și mai complex program de asfaltare, modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere din istoria recentă a acestei zone administrative. În anul 2023, am finalizat lucrările la 33 de străzi, avem alte 8 străzi în execuție și intervențiile pe alte 37 de artere sunt blocate de consilierii locali. Chiar în ședința de ieri, majoritatea din Consiliul Local Sector 1 a blocat proiectele pentru străzile: Soldat Ion Dobre, Caporal Avram Păcuraru, Caporal Gheorghe Calpan, Radu Sterie, Soldat Gheorghe Buciumat, Limpejoarei, Irești, Maior Aviator Petre Crețu și bulevardul Petrila.

“Am convingerea că locuitorii acestor străzi vor ține cont la vot de comportamentul coaliției PSD-PNL care blochează marile investiții din Sectorul 1”, a mai precizat edilul Sectorului 1.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati