Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei. Poliția recomandă rute alternative

0
221
trafic
sursa foto: Unsplash

Se circulă din în coloană, duminică după-amiază, pe Valea Prahovei. În Predeal, Azuga, Bușteni și Poiana Țapului s-au format coloane de mașini pe ambele sensuri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești-București: la Comarnic, pe sensul către Brașov, este coloană între km. 104+500 de metri – 106, iar pe sensul către București, coloană între km. 112 – 108

Aglomerație este înregistrată și pe raza stațiunilor Predeal, Azuga, Bușteni și Poiana Țapului, fiind formate coloane de autoturisme pe ambele sensuri.

Pentru evitarea aglomerației pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative și a intervalelor orare”, potrivit poliției.

Astfel, pentru DN 1 Brașov – Ploiești – București, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

  • DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;
  • DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule”, adaugă Infotrafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.