Se circulă în condiții de ceață pe Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se circulă în condiţii de ceaţă care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 150 de metri pe Autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 10 – 144, dar şi pe mai multe artere rutiere din judeţe aflate în partea de sud şi de est a ţării.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență, să adapteze viteza la condițiile de trafic,  să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă din dotarea autovehiculelor.

Până la data de 15.11.2019, pe DN 7 Sibiu-Râmnicu Vâlcea, km 198+300m – 200+645 m şi km 201+452 m – 204+000 m, pe raza orașului Călimănești, judeţul Vâlcea, se execută lucrări de dislocare a blocurilor de roci instabile de pe versanţi. Astfel, între orele 06.00-13.00, se închide circulația în reprize de 15 minute, pentru executarea lucărilor.

Circulație deviată pe sensul spre București

Pe sensul către capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 120 – 111, în zona localităţii Perişoru, judeţul Călăraşi, se efectuează lucrări de mentenanţă a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Bucureşti, pe celălalt sens, iar traficul se desfăşoară pe o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în perioada 14 – 16 octombrie 2019.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 20+500 de metri – 27+200 de metri, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, şi 64 – 70, între localităţile Lehliu Gară şi Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, se efectuează lucrări de întreţinere a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe celălalt sens, unde traficul se va desfăşura pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă până în cursul lunii noiembrie.  

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati