Se deschid mai multe pârtii în Poiana Brașov, în week-end

Condițiile meteo din ultima perioadă au ajutat autoritățile brașovene să producă zăpadă artificială pentru a deschide mai multe pârtii din Poiana Brașov, anunță G4Media care citează Agenția de presă Rador.

Turiştii pot folosi şi pârtiile din partea inferioară a domeniului schiabil, a precizat purtătorul de cuvânt al primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

”În partea superioară avem un strat de 50 cm de zăpadă bătută, în partea inferioară avem un strat de 30 cm, iar mâine deschidem pârtiile din partea inferioară, anume Drumul Roșu, Sulinar și partea de sub teleferic pe care se coboară înspre sulinar, ceea ce înseamnă că turiștii și brașovenii vor avea la dispoziție o mare parte din domeniul schiabil, cu o zăpadă foarte bună„, mai spune sursa citată.

Recomandarea autorităților este de a folosi trenul pentru a veni în stațiune, dar există și locuri de parcare, iar cei care vin cu mașina vor putea beneficia de transport gratuit până la telegondolă.

Abonamentul SkiPass, care facilitează utilizarea telecabinei, începe de la 50 de lei și ajunge la 670 de lei, în funcție de timpul pe care schiorii vor să îl petreacă în Poiană.

Pentru copiii de până la 12 ani există reduceri de până la 50%.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati