Se deschide un nou târg de Crăciun în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 anunță că deschide un nou târg de Crăciun, Winter Land Crângași, sâmbătă seară, la ora 17.00.

„Vom aprinde multele luminițe și ne vom bucura de „tărâmul de gheață” amenajat spectaculos cu brazi împodobiți, înalți de 14 metri, arcade și decorațiuni gigant. 

Nu vor lipsi bunătățile de sezon, atracțiile inedite pentru copii și colindele.

CE AM PREGĂTIT PENTRU VOI LA WINTER LAND CRÂNGAȘI

26 de arcade gigant la intrări și pe alei.

Încă de la cele două intrări principale (dinspre Piața Crângași și dinspre Digul Lacul Morii), veți fi întâmpinați de arcade gigant, luminate și decorate în spiritul sezonului rece;

Doi brazi împodobiți, fiecare de 14 metri înălțime;

 Decoruri supradimensionate, cu globuri uriașe, de un metru diametru, realizate manual, „acadele” de un metru și mii de luminițe, pe 20.000 de metri de cablu;

Căsuța lui #MoșCrăciun. Aici, lângă șemineu, copiii îl vor întâlni pe Moșul, îi vor înmâna personal scrisorile și își vor face fotografii cu el. 

 Surprize și ateliere gratuite pentru copii. 

Tot în această căsuță, începând de duminică, se vor ține zilnic atelierele gratuite. Cei mici vor învăța „tehnica șervețelului pe sticlă”, tehnica „decoupage” și îi vor scrie scrisori Moșului. 2.500 de surprize dulci sunt pregătite pentru ei de la sponsorul nostru #Kandia.

Telegondola lui Moș Crăciun. 

Anul acesta, Moșul s-a modernizat și și-a amplasat, în Parcul Crângași, o telegondolă care-i va livra rapid scrisorile de la bucureșteni. Concret, în acea cabină, copiii își pot pune scrisoarea cu dorințe.

Ieslea Nașterii Domnului. 

Este amenajată în fosta căsuță a vrăjitoarelor de la West Side Hallo Fest. Acolo, într-un decor cu baloți de paie, vă așteaptă 11 personaje create din ipsos, îmbrăcate și aranjate de un scenograf: Iosif, Fecioara Maria, pruncul Isus, cei trei magi, îngerul, păstorul și trei animăluțe (un măgar, o oiță și o vacă).

Bazarul. Este zona vendorilor unde veți găsi mâncare bună și decorațiuni tradiționale.

ÎMPODOBIM BRAZI ÎMPREUNĂ

Să veniți cu globulețe la voi! Vom împodobi #împreună brazi mici, la ghiveci. Va fi bucuria celor mici, dar, sigur, și a noastră, a celor mari.

Îi vom numi brazii noștri, ai comunității.

Noi deja am decorat doi brazi uriași

La târg vor sosi colindătorii, puțin după ora 17.00.

Ne vedem mâine! La un nou eveniment marca #WestSide, organizat de #PrimăriaSectorului6 până pe 31 decembrie”, a anunțat primăria.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati