Se extinde Baza Sportivă din Chitila, iar primăria va oferi cursuri gratuite de înot pentru copii

0
380

Primăria Chitila va începe construcția celui mai modern bazin de înot din Ilfov. Este vorba despre un complex de natație, acoperit, amenajat la cele mai înalte standarde europene de calitate și siguranță, care va extinde Baza Sportivă a Chitilei.

S-a încheiat procedura de licitație pentru construirea bazinului de înot, obiectiv care a primit finanțare nerambursabilă prin Compania Națională de Investiții (CNI) și s-a semnat contractul de execuție.

Termenul de finalizare pentru noul proiect, unul dintre cele mai ambițioase din județul Ilfov, este de un an de la emiterea avizului de execuție, iar bugetul aprobat de CNI este de 8.921.230 lei (fără TVA).

Primăria a pus la dispoziție în baza unui protocol terenul de 3.000 metri pătrați aflat în proprietatea UATO Chitila, iar Consiliul Local a aprobat finanțarea racordurilor ce vor fi efecuate la toate utilitățile pentru buna funcționare a bazinului.

Complexul de natație va cuprinde un bazin semiolimpic cu 5 culoare de câte 2,5 lățime * 25 m lungime și cu adâncime variabilă, tribună pentru spectatori și spații dedicate funcțiunilor care deservesc publicul, vestiare cu dușuri pentru sportivi și subsol destinat spațiilor tehnice.

Primăria va pune la dispoziție tuturor cetățenilor orașului Chitila cursuri gratuite de înot pentru copii și acces pe bază de abonament, adulților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.