Se fac angajări în Sectorul 3. Primarul Negoiță caută șoferi, muncitori calificați și muncitori necalificați pentru a lucra în salubritate

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, anunță că se caută șoferi, muncitori calificați și muncitori necalificați pentru a lucra în domeniul salubrității.

Negoiță a menționat că în Sectorul 3 au fost instalate peste 1.000 de containere subterane, însă nu toate sunt finalizate.

Pentru aceste containere, sunt disponibile mașini specializate de ridicare a deșeurilor, iar Primăria Sectorului 3 dispune de 20 de astfel de vehicule, extrem de eficiente și utile.

„Suntem într-un amplu proiect de punere la punct a unui sistem pentru colectare selectivă. Avem peste 1.000 de pubele îngropate deja montate în Sectorul 3, chiar dacă sunt nefinalizate, mai avem de făcut închiderile, iar câteva au cedat și trebuiesc refăcute.

Foarte importante sunt mașinile de ridicat, pentru că sunt mașini speciale, astea cu mono-operator. 20 de mașini din acestea foarte performante, foarte utile, absolut necesare pentru acel tip de pubelă îngropată, pentru că nu au nevoie de deservent. Un singur șofer rezolvă toată problema”.

În timpul transmisiunii live, primarul Sectorului 3 a anunțat că sunt disponibile posturi de angajare în domeniul salubrității. Se caută așadar șoferi, muncitori calificați și muncitori necalificați.

Cei interesați pot să-și trimită CV-urile prin e-mail la adresa Comunicare@salubritate3.ro iar pentru mai multe detalii poate fi utilizat numărul de telefon 0720.777.511.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati