Se fac cercetări pentru ucidere din culpă, după ce un bărbat a decedat în urma unui incendiu

Poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, efectuează cercetări pentru distrugere din culpă şi ucidere din culpă, după ce un bărbat a decedat în urma unui incendiu produs într-un apartament situat într-un bloc din Capitală.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi mai multe echipaje de pompieri, din cadrul ISU-BIF. În urma intervenţiei, incendiul a fost lichidat de către echipajele de pompieri. De asemenea, mai multe persoane din imobil au fost evacuate, două dintre ele, care se aflau în interiorul locuinţei primind îngrijiri medicale”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În interiorul apartamentului a fost găsit şi un bărbat, în vârstă de 56 de ani, iar un echipaj de prim-ajutor a constatat decesul acestuia.

„Nu au fost identificate alte victime omeneşti”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă şi ucidere din culpă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati