Se închide circulaţia pe podul de la Brăila, abia inaugurat, în anumite intervale orare

Circulaţia pe podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, inaugurat ieri, se va închide în anumite intervale orare, până la sfârşitul anului, a anunţat CNAIR.

Mai exact, circulaţia pe podul de la Brăila se va închide în timpul nopţii, de luni până vineri, pentru finalizarea lucrărilor auxiliare, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Pentru finalizarea lucrărilor auxiliare la podul suspendat, în perioada 17.07.2023 – 30.11.2023 se va închide traficul pe timpul nopţii, de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 21:00 – 6:00, exceptând zilele de sărbători legale.

Astfel, circulaţia rutieră pe pasaj va fi permisă de sâmbătă, ora 06:00, până luni, ora 21:00”, informează, vineri, CNAIR.

În perioada închiderii circulaţiei pe timpul nopţii, traficul rutier va fi permis doar prin sensurile giratorii amenajate la intersecţiile cu DJ 221B Vădeni şi cu DN 22B şi deviat pe DN 22 către trecere BAC Smârdan – Brăila.

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila – cel mai mare pod suspendat construit vreodată în România, al treilea ca dimensiune din Europa şi ultimul pod peste Dunăre înainte de vărsarea în Marea Neagră – a fost inaugurat joi.

La ceremonie au participat, printre alţii, preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati