Se lansează o nouă rută directă între Bucureşti şi Dubai. Cât costă biletele de avion

AnimaWings anunță extinderea rețelei sale de destinații cu o nouă rută regulată directă între București și Dubai, începând cu 27 decembrie 2024, cu o frecvență de două curse săptămânale.

  • Biletele de avion sunt deja disponibile la vânzare pe pagina web a companiei, dar şi în reţeaua partenerilor. 

Prețurile biletelor dus-întors pentru această rută încep de la doar 245 de euro/persoană, făcând astfel călătoria către Emiratele Arabe Unite foarte accesibilă.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de ultimă generație – Airbus A220 – un model unicat pe piața din România, cunoscut pentru eficiența sa ridicată și confortul superior oferit pasagerilor, având cinci locuri pe rând, respectiv patru pentru clasa business, culoare spațioase și iluminare superioară.

Pentru confortul maxim al pasagerilor, pe zborurile AnimaWings către Dubai sunt disponibile 12 locuri în clasa business, oferind o experiență de zbor premium pe durata acestui zbor de aproximativ 5 ore.

Pasagerii care aleg clasa business se bucură de prioritate la îmbarcare și debarcare, având astfel parte de o experiență fără stres de la începutul călătoriei. În plus, aceștia beneficiază de catering inclus, având la dispoziție o gamă variată de preparate delicioase și băuturi. La bord, un echipaj de cabină dedicat le va asigura acestora servicii personalizate, iar scaunele generoase , cu spațiu suplimentar pentru picioare și intimitate, vor transforma zborul într-o experiență relaxantă și confortabilă.

Noua rută București – Dubai se alătură celorlalte destinații operate de AnimaWings atât în România, cât și internațional, precum Cluj, Iași, Oradea, Paris, Larnaca sau Stockholm, consolidând poziția companiei pe piața aviatică locală. În perioada imediat următoare, AnimaWings va continua seria de lansări de rute pentru sezonul de toamnă-iarnă, cu noi destinații surpriză.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati