Se modernizează bazinul „Floreasca”, iar elevii din Sectorul 1 vor beneficia de cursuri gratuite de înot

Toţi elevii care învaţă în şcolile şi liceele din Sectorul 1 vor beneficia gratuit de cursuri de înot la Bazinul „Tolea Grinţescu” (Floreasca), pe baza carnetului de elev vizat la zi. Vor fi alocați de la bugetul local suma de 925.000 de lei pentru repararea şi modernizarea acestui bazin.

„Am încheiat un protocol cu Federaţia Română de Polo şi urmează să stabilim împreună un orar pentru aceste cursuri, astfel încât să nu fie perturbate antrenamentele şi competiţiile sportive. Copiii vor urma cursurile de înot sub îndrumarea unui instructor calificat pus la dispoziţie de Federaţia Română de Polo.

Prin acest proiect le oferim o alternativă sănătoasă de a petrece timpul liber şi o modalitate prin care putem să descoperim campionii de mâine,” a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Tot în baza acestui protocol, reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 vor stabili împreună cu Federaţia Română de Polo un orar în care bazinul să poată fi folosit şi de către ceilalţi cetăţeni ai Sectorului 1 care doresc să practice înotul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati