Se pun la punct ultimele detalii, pentru revenirea copiilor la Grădiniţa Brânduşa

Grădiniţa Brânduşa din Sectorul 3, recent modernizată şi reabilitată, îşi va primi copiii într-un spaţiu mai prietenos şi adaptat nevoilor celor mici.

Clădirea care găzduieşte unitatea de învăţământ a trecut printr-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. În plus, a fost dotată cu panouri fotovoltaice, iar reţeaua de iluminat a fost înlocuită. De asemenea, are instalat un sistem ultraperformant de climatizare/ventilaţie controlată pentru încălzirea şi aerisirea eficientă a spaţiilor.

„S-a lucrat intens timp de opt luni pentru confortul şi siguranţa copiilor noştri şi iată că am reuşit să finalizăm în avans zonele din interior şi am adus într-o perioadă scurtă îmbunătăţirile necesare. Vreau să le mulţumesc, pe această cale, dascălilor şi părinţilor pentru înţelegere şi buna colaborare”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Primăria Sectorului 3 continuă amplul program de investiţii în educaţie. Acţiunile desfăşurate vizează cu precădere reducerea energiei primare în procent de peste 50%. De asemenea, sunt în conformitate cu noile reglementări în domeniul energiei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati