Se redeschid trei școli aflate în proces de modernizare din Sectorul 6

Trei dintre cele cinci unități aflate în proces de modernizare şi reabilitare termică în Sectorul 6 reiau cursurile cu prezența fizică a elevilor în unitatea de învățământ. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr.197, Şcoala Gimnazială Sfinţii Constantin şi Elena și Şcoala Gimnazială Adrian Păunescu.

Începând de astăzi, 24.05.2021, trei dintre cele cinci unități aflate în proces de modernizare şi reabilitare termică, proiect desfășurat de către Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Investiții, reiau cursurile cu prezența fizică a elevilor în unitatea de învățământ, potrivit unui anunț al Administrației Școlilor Sector 6.

Pentru Şcoala Gimnazială nr.197, Şcoala Gimnazială Sfinţii Constantin şi Elena şi Şcoala Gimnazială Adrian Păunescu au fost finalizate toate procedurile legale la terminarea lucrărilor, iar acum copiii se pot bucura de școli modernizate, mobilier nou, cât și echipamente școlare, toate la cele mai înalte standarde, mai spune sursa citată.

Lucrările au fost demarate la începutul lunii iulie a anului trecut, după finalizarea tuturor procedurilor legale. Acestea sunt finanţate din fonduri europene nerambursabile, prin Programul NZEB, reprezentând astfel o reală oportunitate pentru comunitatea locală.

Programul de reabilitare este unul complex, ce necesită analizarea frecventă a stadiului real al lucrărilor, adaptarea și urgentarea modalităților de finalizare a acestora, urmând ca în scurt timp să fie reluate cursurile cu prezența fizică și în unitățile de învățământ Școala Gimnazială nr.59 și Școala Gimnazială Sfântul Andrei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati