Se redeschide Aeroportul Băneasa de la 1 august

Aeroportul Băneasa din nordul Capitalei se redeschide luni, pe 1 august. Momentul coincide cu aniversarea a 110 ani de la inaugurare, a anunțat directorul Companiei Aeroporturi București.

Aeroportul Băneasa din Bucureşti se redeschide luni, pe 1 august cu ocazia aniversării a 110 ani de la inaugurare.

Reluarea curselor comerciale de linie se face după 9 ani în care Aeroportul a fost închis pentru aceste zboruri și a trecut printr-un program de modernizare a clădirilor și a echipamentelor aeroportuare, scrie Antena3.

Se redeschide Aeroportul Băneasa de la 1 august

Trei companii sunt deja pregătite să înceapă cursele de linie și charter pe Băneasa a precizat George Dorobanțu, director demisionar al CNAB, citat de Mediafax.

Foto: Facebook / Bucharest Airports

”Avem deja trei discuții avansate în stadiu de semnare contracte care să opereze de la Băneasa. Este vorba despre Ryanair care caută soluții pentru a-și crește baza de aeronave din România, vor opera două zboruri din sezonul de toamnă sau iarnă, Air Connect care și-a anunțat intenția să opereze și de pe Băneasa, momentan ei sunt autorizați pentru Otopeni, dar vor opera și la Băneasa, pentru zboruri cu aeronave ATR de scurtă distanță. Mai este o companie înregistrată în Republica Moldova, Fly One pentru curse tip charter, Băneasa-Chișinău”, spune Dorobanțu.

Spre deosebire de Aeroportul Otopeni unde pasagerii trebuie să vină cu cel puțin două ore înainte de îmbarcare, la Băneasa timpul va fi chiar de sub o oră.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati