Se reiau lucrările de consolidare a Podului Grant, anunță viceprimarul Bujduveanu

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu a anunțat vineri, 31 martie, că a fost semnat contractul pentru reluarea lucrărilor de consolidare şi modernizare la Podul Grant.

Lucrările vor începe în perioada următoare şi vor fi executate de BOG’ART SRL, pe o perioadă de 24 de luni.

”Pasajul denivelat Pod Grant este format din podul principal, şase bretele, trotuar şi scări. Investiţia privind consolidarea acestui obiectiv a început în aprilie 2019 şi a fost realizată în proporţie de 35%”, a amintit Bujduveanu pe Facebook.

Pe parcursul următoarelor 24 de luni, se va interveni etapizat, atât la pasajul principal, cât şi la cele şase bretele şi la trotuarul pietonal, prin lucrări de: infrastructură, suprastructură – structură de rezistenţă, suprastructură – cale de tramvai, suprastructură – cale rutieră, siguranţa circulaţiei.

Investiția se ridică la aproximativ 54 de milioane de lei şi acoperă serviciile de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţia propriu-zisă a lucrărilor.

”În paralel, finalizăm expertizele la celelalte poduri şi pasaje ale Administraţiei Străzilor Bucureşti, după care vom începe punerea în siguranţă a celor care necesită intervenţii”, a mai scris viceprimarul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati