Se reiau lucrările pentru finalizarea reabilitării bulevardului Aerogării. Contractul a fost semnat, anunță primarul general

Contractul de proiectare și execuție legat de finalizarea reabilitării bulevardului Aerogării a fost semnat, a anunțat miercuri primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat miercuri că a semnat contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru continuarea şi finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării, inclusiv a liniilor de tramvai.

Proiectul este sistat de mai bine de zece ani

Lucrările vor fi realizate de Societatea de Transport Bucureşti, precizează edilul general, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Este vorba despre un proiect sistat de mai bine de zece ani, din cauza problemelor ridicate de exproprieri şi intrarea în insolvenţă a fostului executant”, arată Nicuşor Dan.

Conform primarului Capitalei, „până la mijlocul acestei luni va fi emis ordinul de începere a proiectării, iar apoi cel pentru execuţia propriu-zisă a lucrărilor”.

„Se vor moderniza linia de tramvai, reţeaua de contact şi peroanele şi se vor reface canalizaţia pentru semafoare, carosabilul şi trotuarele. Lucrările vor dura 6 luni, iar valoarea contractului este de aproximativ 9,6 milioane lei”, menţionează Nicuşor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati