Se suspendă activitatea de lucru cu publicul la sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 1

Începând de luni, 23 noiembrie, până în data de 11 decembrie, va fi suspendată activitatea de lucru cu publicul la sediul Direcției Generale de Taxe și Impozite Locale (DGITL) Sector 1 din Piața Amzei nr.13. Măsura a fost adoptată pentru prevenirea infectărilor cu noul Coronavirus.

Programul de lucru cu publicul al casieriilor DGITL Sector 1 situate în Calea Griviței nr. 208, str. Pajurei nr. 13 și Bd. Banu Manta nr. 9 rămâne nemodificat.

În acest context orice document, cerere sau declarație, se poate transmite prin:

 accesarea site-ului PCUe (Punctul de Contact Unic electronic) – https://edirect.e-guvernare.ro;

 e-mail, pentru contribuabilii persoane fizice: secretariat_pf@impozitelocale1.ro, iar pentru contribuabilii persoane juridice: secretariat_pj@impozitelocale1.ro;

 fax, la nr. 021/312.72.40;

 poștă.

În ceea ce privește certificatele de atestare fiscală solicitate în mediul on-line,  acestea se vor elibera astfel:

 prin accesarea site-ului PCUe (https://edirect.e-guvernare.ro/);

 în cazul în care certificatul de atestare fiscală este necesar la notariat, solicitarea se va face de către Notarul Public în baza protocolului de colaborare încheiat între DGITL Sector 1 și Camera Notarilor Publici București.

Toate modelele de cereri și tipizate se găsesc pe site-ul www.impozitelocale1.ro. La orice cerere transmisă, se va lăsa și un număr de telefon pentru contact.

Mai multe amănunte pe această temă pot fi obținute la numerele de telefon  021/314.61.49, pentru persoane fizice și 021/311.91.08, pentru persoane juridice.

Alte modalități de plată

Pentru reducerea birocrației, Primăria Sectorului 1 pune la dispoziția contribuabililor modalități diverse și moderne de plată:

 prin intermediul site-ului ghiseul.ro – pe bază de utilizator și de parolă (vă puteți crea singuri cont) –  persoane fizice si persoane juridice;

 prin intermediul serviciului de Internet Banking oferit de orice bancă din România;

 prin Ordin de Plată sau Mandat Poștal care se completează astfel: Cod fiscal: 12293095;

Beneficiar: Direcția Generală Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 al Municipiului București; Banca: Trezoreria Sector 1 (cod BIC/SWIFT: TREZROBU); pentru persoane juridice cont IBAN conform https://impozitelocale1.ro/conturiPJ.html; pentru persoane fizice cont IBAN conform  https://impozitelocale1.ro/conturiPF.html.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati