Se vor construi 3 noduri rutiere în valoare de 1,4 milioane de lei pe autostrăzile care pleacă din București

Autoritățile au definitivat contractul pentru construirea a trei noduri rutiere pe autostrăzile care pleacă din București. Astfel, în aproprierea Capitalei se vor face 3 noduri rutiere, pe A1, A2 și A3.

3 noi noduri rutiere, proiectate pe autostrăzile care pornesc din București

Contractul valorează 1,4 milioane de lei și trebuie încheiat în cel mult 10 luni de la data de începere. Firma care a câștigat contractul se numește Search Corporation, iar, potrivit înțelegerii, constructorul se angajează să realizeze documentația și proiectarea a nu mai puțin de trei noduri rutiere pe autostrăzile care pornesc din București, și anume A1, A2 și A3, potrivit Hotnews.

Unde vor fi amplasate noile noduri rutiere

Contract: „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție privind realizarea a 3 noduri rutiere pe Autostrăzile A1, A2, A3”
Proiectant: SEARCH CORPORATION S.R.L.
Valoare: 1.367.790,97 lei fara TV
Termen: 10 luni de la data de începere.

Scopul contractului încheiat cu firma de construcții îl reprezintă elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție pentru:

  • Nod Rutier Autostrada A1 (km 73+100) – DJ 702F (Ionești);
  • Nod Rutier Autostrada A2 (km 90+100) – DJ 306 și DN3A (Dragoș Vodă);
  • Nod Rutier Autostrada A3 km (36+700) – DJ 101C la Gruiu (Sector București – Ploiești)

Potrivit înțelegerii, Search Corporation va elabora o serie de documente și va presta următoarele servicii:

  • Realizarea Studiului de Fezabilitate
  • Întocmirea documentației suport și asistența acordată Autorității Contractante pentru depunerea și susținerea aplicației de finanțare
  • Realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire și asistența tehnică până la obținerea Autorizației de Construire de către Autoritatea Contractantă (CNAIR),
  • Realizarerea Proiectului Tehnic de Execuție,
  • Documentația de atribuire a contractelor de execuție lucrări,
  • Asistența tehnică acordată Autorității Contractante în perioada derulării procedurilor de achiziție publică pentru execuție lucrări.

Pe data de 18 martie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) semna un alt contract pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție în vederea construirii a nu mai puțin de șase noduri rutiere pe autostrăzile A1 și A3, însă în zona de vest a țării. Și această lucrare a fost adjudecată de Search Corporation, care va avea la dispoziție 2 milioane de lei și un termen contractual de 13 luni de respectat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati