Sebastian Burduja, despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: ”Nu m-am bătut niciodată după funcţii, dar nu m-am dat niciodată înapoi de la provocări”

Noul preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a declarat, luni, în legătură cu posibilitatea de a fi candidat al partidului la Primăria Capitalei, că niciodată nu s-a dat înapoi de la nicio bătălie electorală.

  • Acesta a completat că niciun bucureştean nu poate fi mulţumit de modul cum a administrat Capitala Nicuşor Dan.

„Aşa cum ştiţi, Partidul Naţional Liberal i-a trasat în februarie anul curent un decalog domnului primar general şi el viza, nu agenda Partidului Naţional Liberal, ci agenda bucureştenilor: termoficarea oraşului, proiectele europene, stadiul marilor proiecte, de la pasajul Ghica, până la Prelungirea Ghencea şi celelalte aspecte, spaţiile verzi, Parcul Cişmigiu, Parcul Herăstrău. A avut şase luni, domnul primar Nicuşor Dan a răspuns.

Evaluăm în cadrul echipei cât de bine s-a descurcat, dar eu cred că, dacă îl întrebaţi şi pe dânsul ‘Eşti mulţumit de cum arată oraşul ăsta pe care îl administrezi de nişte ani de zile?’, răspunsul onest nu poate să fie decât că nu este mulţumit, cum nu este niciun bucureştean mulţumit”, a spus Burduja, întrebat în legătură cu posibilitatea candidaturii sale la Primăria Capitalei din partea PNL.

De asemenea, el a afirmat că nu s-a bătut niciodată pentru funcţii, dar nu s-a dat niciodată înapoi de la provocări.

„Niciodată nu m-am dat înapoi de la nicio bătălie electorală. Şi când a fost să merg la Neamţ, unde n-aveam nicio şansă să candidez la Parlament în 2016, am făcut lucrul acesta şi o să vă spun, chiar dacă n-am reuşit atunci să intru în Parlament, acele patru luni de zile în care am vorbit zi de zi cu mii şi mii de români au fost o experienţă extraordinară. (…) Nu m-am bătut niciodată după funcţii, dar nu m-am dat niciodată înapoi de la provocări”, a adăugat Burduja.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati