Sebastian Burduja, după o întâlnire cu operatorii principali de pe piaţa staţiilor de încărcare a vehiculelor electrice: Îmi doresc un sector coerent

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunţă, miercuri, că s-a întâlnit cu operatorii principali de pe piaţa staţiilor de încărcare a vehiculelor electrice, pentru că doreşte ”un sector coerent”. Ministrul s-a referit la o aplicaţie digitală performantă, care integrează toate staţiile disponibile în locuri publice, potrivit news.ro.

”Astăzi am avut o prima întâlnire cu jucătorii principali de pe piaţa staţiilor de încărcare a vehiculelor electrice. Îmi doresc un sector coerent, iar pentru fiecare român asta înseamnă să aibă o aplicaţie digitală performantă, care integrează toate staţiile disponibile în locuri publice. Alte state europene au rezolvat problema cu ani de zile înaintea noastră. Ne uităm la modele de bune practici din Portugalia, Germania şi din alte locuri”, a scris, miercuri, pe Facebook, Sebastian Burduja.

Acesta a mai completat spunând că ”A fost doar prima întâlnire. Vom continua. E un nou proiect pe care mi-l doresc realizat în următorul an de zile. Le mulţumesc tuturor celor care au răspuns pozitiv acestui apel şi îi asigur de tot sprijinul Ministerului Energiei”, a mai transmis ministrul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati