Sebastian Burduja le cere bucureştenilor să ii trimită fotografii cu toate locurile care nu arată ca o capitală a secolului XXI

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, face un apel către locuitorii Capitalei să îi arate primarului Nicuşor Dan Bucureştiul de care fuge. El le cere bucureştenilor să ii trimită fotografii cu toate locurile pe care le văd în oraş şi care nu arată aşa cum ar trebui să arate faţa unei capitale europene a secolului XXI.

”Tuturor bucureştenilor, din toate colţurile oraşului. Haideţi să îi arătăm primarului Nicuşor Dan Bucureştiul de care fuge. Nicuşor Dan spune că nu a văzut un şobolan în aproape patru ani de mandat. La fel, primarul Capitalei nu pare să aibă cunoştinţă de străzile desfundate din cartierele bucureştene, de clădirile în paragină de sub geamurile Primăriei Bucureşti, de lipsa de siguranţă cu care se confruntă zilnic copiii şi femeile în acest oraş”, scrie Sebastian Burduja într-o postare pe Facebook.

”Vă invit, aşadar, să trimiteţi fotografii, ca răspuns la această postare, în mesaj privat, cu toate locurile pe care le vedeţi în oraşul nostru şi care nu arată aşa cum ar trebui să arate faţa unei capitale europene a secolului XXI”, cere candidatul PNL la Primăria Capitalei.

  • ”Să îi arătăm lui Nicuşor Dan Bucureştiul pe care refuză să îl vadă. Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ. Să vadă şi el, împreună cu noi, de ce trebuie să schimbăm Bucureştiul! Vom strânge toate aceste fotografii şi le vom duce la Nicuşor Dan la Primăria Capitalei!”, mai spune Burduja.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati