Sebastian Burduja: ”Pe site-ul Primăriei Capitalei lipsesc enorm de multe dintre Dispozițiile de primar. De ce această lipsă de transparență? Inacceptabil!”

Sebastian Burduja susține că pe site-ul Primăriei Capitalei lipsesc enorm de multe dintre Dispozițiile de primar. Astfel, PNL București va cere convocarea unei sesiuni extraordinare a CGMB pentru mâine, în cadrul căreia va solicita publicarea tuturor Deciziilor de primar pe site. ”Sper că nu are și Nicușor Dan caracatița lui”, adaugă Burduja. 

  • ”Cel mai important act pe care un primar îl emite este DISPOZIȚIA DE PRIMAR. Prin acest act un primar poate face multe: bune sau rele. Pe site-ul Primăriei Capitalei lipsesc enorm de multe dintre Dispozițiile de primar. În acest an au fost sute de dispoziții de primar, (peste 500), dar publicate sunt 10.

De ce această lipsă de transparență? Inacceptabil. Și fac un un anunț. PNL București va cere convocarea unei sesiuni extraordinare a CGMB pentru mâine. Așteptăm acordul celorlalte partide din Consiliul General.

Vom solicita publicarea tuturor Deciziilor de primar pe site. Acele mii care lipsesc. Acele mii care și opinia publică și presa trebuie să vadă ce conțin.

Cum ar fi cine și pe unde a fost numit. Căci prin astfel de dispoziții de primar s-au construit caracatițe în instituții. Sper că nu are și Nicușor Dan caracatița lui”, afirmă Burduja.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati