Sebastian Burduja: PNL nu are nicio datorie să-l susțină pe Nicușor Dan. A avut de la noi un cec în alb

1
345

Ministrul Energiei a adus în discuție oferta făcută de Nicolae Ciucă primarului general, de a se înscrie în PNL, dacă vrea să fie susținut de formațiunea politică la alegerile locale din 2024, și a subliniat că în acest moment, PNL „nu are nicio datorie să-l susțină” pe Nicușor Dan.

„A avut de la noi un cec în alb, și cred că nu a arătat o susținere față de PNL”, a spus Burduja, potrivit digi24.ro.

„Nu cred că domnul Nicușor Dan este mulțumit de orașul București, astăzi. Și nici eu nu sunt mulțumit, și cred că nimeni nu e mulțumit. Ar trebui să fie mult mai sus decât este, dacă ne uităm strict la parametri economici.

A spus domnul președinte Ciucă foarte bine despre Nicușor Dan – Hai în PNL, care te-a susținut acum aproape 4 ani de zile – și n-am văzut vreo susținere a lui Nicușor Dan față de PNL în toți acești ani, deci a fost un deal prost pentru PNL -, și mai discutăm. Dar trebuie să ai calitatea de membru.

Noi i-am acordat practic un cec în alb domnului Nicușor Dan, și cred că nu a arătat o susținere față de PNL și față de prioritățile noastre de investiții, de dezvoltare – termoficarea, spațiile verzi, dezvoltarea Bucureștiului…

Toate astea sunt din păcate blocate, nu văd o echipă în jurul domnului primar general, îl văd singur, iar asta mi se pare o mare problemă. Nu poți să gestionezi singur un oraș de 3 milioane de oameni.

I-am spus și dânsului, noi vom susține proiect cu proiect lucrurile bune pentru bucureșteni. Dacă va veni cu lucruri care nu servesc interesul public, categoric PNL nu are nicio datorie să-l susțină.”, spune Sebastian Burduja.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.