Sebastian Burduja, preşedinte PNL Bucureşti: Sunt dispus să-mi asum orice bătălie electorală

Preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a afirmat, miercuri, că este dispus să îşi asume orice bătălie electorală. Acesta a menționat că o candidatură a sa la Primăria Capitalei reprezintă o decizie care se va lua în timp, „pe baza celor mai bune scenarii pentru bucureşteni”.

  • Burduja a participat alături de viceprimarul Stelian Bujduveanu la inaugurarea de către municipalitate a unei benzi dedicate transportului în comun pe Bulevardul Regele Mihai I, scrie Agerpres.

„Ca preşedinte al filialei Partidului Naţional Liberal pentru municipiul Bucureşti, împreună cu această echipă, sunt dispus să-mi asum orice bătălie electorală. Este o decizie care se va lua în timp”, a afirmat Burduja, ministru al Energiei.

El a susţinut că hotărârea se va lua „pe baza celor mai bune scenarii pentru bucureşteni”, deoarece alegerile următoare trebuie să fie despre aceştia şi nu despre candidatul dreptei sau al stângii.

  • „Cei care au primit un cec în alb, practic, la ultimele alegeri, inclusiv din partea Partidului Naţional Liberal, acum trebuie să vină cu un raport, să spună ce au făcut cu această încredere pe care noi le-am oferit-o”, a adăugat Sebastian Burduja.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati