Sebastian Burduja spune că a descoperit „un caz flagrant de posibilă corupție și proastă administrare în primăria condusă de Nicușor Dan”

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, spune că sâmbătă a dezvăluit „un caz flagrant de posibilă corupție și proastă administrare în primăria condusă de Nicușor Dan”.

„Este vorba despre licitația privind serviciile de mentenanță de la Arena Națională. Iată cum banii bucureștenilor sunt bătaia de joc a celor prea-cinstiți să vină la dezbateri în fața bucureștenilor!

Primăria Capitalei a eliminat oferta cu cel mai mic preț pentru mentenanța Arenei Naționale, motivând absurd că prețul este prea mic, deși fusese acceptat timp de șase ani. Culmea, tocmai compania primăriei a fost de două ori descalificată! În schimb, contractul a fost atribuit în regim de urgență, între Crăciun și Anul Nou, firmei cu prețul cel mai mare, iar acum, la finalul contractului, negocierile directe sunt făcute exclusiv cu aceasta, fără transparență și fără explicații pentru contribuabili.

Este clar că bucureștenii vor plăti mult mai mult pentru servicii care ar fi putut costa mai puțin. Nicușor Dan trebuie să explice cum cheltuiește banii bucureștenilor, cine sunt donatorii din campanie și ce legătură au cu contractele Primăriei Generale.

Bucureștenii merită răspunsuri clare și o administrare corectă a fondurilor publice. Vom face curățenie generală în Primărie și vom opri toate furturile!”, a scris Burduja, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati