Secretar de stat, luat cu ambulanța de la Guvern: M-am „prelins” puțin în timpul ședinței

0
672
Foto: Facebook / Cristian Vasilcoiu

Secretarului de stat în ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, i s-a făcut rău în timpul ședinței de guvern, fiind luat apoi cu ambulanța și dus la spital. Primul ajutor i l-a dat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Vasilcoiu precizează că s-a „prelins puțin” în timpul ședinței de Guvern și apoi a avut „un episod de break dance fără să vreau”, fiind dus la spital unde a fost depistat cu COVID-19.

„Unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am “prelins” puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de “brake dance” fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș.

Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare. Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor. Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor!”, a scris Vasilcoiu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.