Secretarul de stat Andrei Baciu, noul președinte al PNL Sector 3

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a fost nominalizat, miercuri, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, ca preşedinte interimar la filiala Sectorului 3. De asemenea, Gigel Ştirbu este noul preşedinte interimar la Gorj, a anunţat liderul liberalilor, premierul Nicolae Ciucă, conform Agerpres.

„La Gorj, preşedinte interimar – cu sarcina ca în 60 de zile să vină cu propunere concretă privind BPJ şi alegeri pentru preşedinte de partid – a fost nominalizat vicepreşedintele regional Gigel Ştirbu, iar la Sectorul 3 a fost nominalizat domnul secretar de stat Andrei Baciu, cu aceleaşi termene şi obiective”, a precizat Ciucă.

Secretarul de stat Andrei Baciu spune că va trata „extrem de serios” această responsabilitate politică.

„Este atât o mare onoare, cât şi o responsabilitate politică importantă, pe care o voi trata extrem de serios. Mă bazez atât pe experienţa personală de 7 ani în Partidul Naţional Liberal, cât şi pe experienţa guvernamentală din ultimii ani. Vreau să fac echipă bună cu toţi colegii liberali din organizaţia de sector şi din întreaga Capitală. Mă uit cu încredere la ce putem construi împreună, o Românie liberală şi puternică în Uniunea Europeană”, a scris Andrei Baciu pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati