Sector 2: Lucrările de la Pasajul Doamna Ghica aduc noi modificări în trafic!

0
197
Foto: Facebook / Primaria Sectorului 2 Bucuresti
Primăria Sectorului 2 anunță că lucrările de la Pasajul Doamna Ghica aduc noi modificări în trafic. De luni, 30 ianuarie 2023, autobuzele liniilor 182, 282, 382, 621, 667, N103 şi N108 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Colentina.
  • Circulaţia rutieră de pe Șos. Colentina (benzile II şi III) va fi redirecționată pe calea de rulare a tramvaielor ȋn zona intersecţiei acestei artere cu Str. Doamna Ghica, pe sensul de mers Bucur Obor – Pasaj Colentina, pentru continuarea executării lucrărilor la pasajul suprateran Doamna Ghica.
Autobuzele liniilor 182, 282, 382, 621, 667, N103 şi N108 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Colentina, astfel:
– Autobuzele liniei 182 vor circula, pe sensul spre terminalul „Institutul Oncologic”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Str. Teiul Doamnei/Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.
 – Autobuzele liniei 282 vor circula, pe sensul spre terminalul „Şoseaua Fundeni”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Str. Teiul Doamnei/Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.
– Autobuzele liniei 382 vor circula, pe sensul spre terminalul „Escalei”, de la intersecţia Şos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, ȋn continuare pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.
– Autobuzele liniei 621 vor circula, pe sensul spre terminalul „Pasaj Colentina”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina, de la rondul Bucur Obor pȃnă la terminalul „Pasaj Colentina”.
– Autobuzele liniei 667 vor circula, pe sensul spre terminalul „Spitalul Fundeni”, de la intersecţia Şos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, ȋn continuare pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.
– Autobuzele liniei de noapte N103 vor circula, pe sensul spre terminalul „Institutul Oncologic”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Str. Teiul Doamnei/Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.

– Autobuzele liniei de noapte N108 vor circula, pe sensul spre terminalul „Pasaj Colentina”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Şos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.

  • ”Circulația autobuzelor liniilor 182, 282, 382, 621, 667, N103 şi N108 nu va fi modificată pe sensul opus”, susține sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.