Sector 2: Poliţia Locală va avea mai mulţi agenţi pe stradă şi mai puţine posturi de conducere

Poliţia Locală va avea mai mulţi agenţi pe stradă şi mai puţine posturi de conducere, după ce în şedinţa de miercuri Consiliul Local Sector 2 a adoptat un proiect de hotărâre pe această temă. ”Am adus mai mulți agenți în stradă și pe domeniile unde avem cele mai presante probleme: gunoi, parcări pe trotuare și spații verzi, comerț ilegal”, a anunțat viceprimarul Alexandra Chirilă pe pagina de Facebook.

„Încercăm să aducem mai mulţi oameni în stradă, a fost o reducere a funcţiilor de conducere şi încercăm ca în Poliţia Locală să avem mai mulţi agenţi care să fie pe stradă, să poată să impună ordinea publică, să dea mai multe amenzi celor care nu respectă legea şi aşa mai departe”, a declarat primarul Radu Mihaiu, în şedinţa Consiliului Local.

În opinia sa, reorganizarea gândită de viceprimarul sectorului 2 Alexandra Chirilă este utilă.

”Am adus mai mulți agenți în stradă și pe domeniile unde avem cele mai presante probleme: gunoi, parcări pe trotuare și spații verzi, comerț ilegal.

Așa că:
• Am redus 10 posturi de conducere.
• Am suplimentat serviciul circulație cu 17 agenți.
• Am suplimentat serviciul commercial cu 7 agenți.
• Am suplimentat protecția mediului și control șantiere cu 10 agenți.”, a scris viceprimarul Chirilă pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati