Sector 2: Taxa specială de salubrizare a fost prelungită cu încă 2 luni

0
194
Taxa specială de salubrizare pentru utilizatorii casnici, în valoare de 10 lei/persoană/lună, a fost prelungită cu încă 2 luni (Iunie și Iulie), a anunțat Primăria Sectorului 2. Aceasta acoperă serviciile de colectare selectivă, ridicare, transport și depozitare la groapă.
 
Taxa poate fi plătită până pe 31 martie 2022, instituția anunțând că va da o nouă hotărâre de consiliu prin care se va asigura că nu se percep penalizări.

Primăria Sectorului 2 menționează că printre motivele ce au determinat prelungirea cu încă 2 luni a taxei speciale de salubrizare se numără tarifele avansate de furnizorul de salubritate care sunt mult prea mari788 lei/tonă.
”Valoarea este mult mai mare comparativ cu tarifele practicate la celelalte sectoare pentru aceleași servicii. De exemplu, la Sectorul 1 tariful este de aproximativ 600 lei; la Sectorul 4 de 550 lei/tonă +tva”, arată sursa citată.
Astfel, ”până primim din partea furnizorului tarife corecte și echitabile față de cetățenii sectorului 2, am prelungit taxa specială de salubrizare cu încă 2 luni.”, arată instituția.
”Ținem la transparență, iar locuitorii Sectorului 2 trebuie să știe că, Primăria Sectorului 2 va continua să plătească serviciile de ridicare, transport, depozitare deșeuri pe baza ultimului tarif votat de Consiliul Local – tariful din 2007, în valoare de 7.11 + TVA + taxa pe economia circulară.”,  mai spune sursa citată.
Urmează ca Direcția de Venituri Buget Local Sector 2 să vă transmită decizia de impunere.
Cu aceasta ocazie, locuitorii sectorului sunt îndemnați să își facă cont online pe platforma Direcției de Venituri Buget Local Sector 2, unde sunt automat notificați – https://www.impozitelocale2.ro/ .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.