Sector 2: Ultimele întâlniri ale proiectului “Se cântă în 2” au loc în această săptămână

Periplul muzical prin parcurile din Sectorul 2 susținut de chitaristul Maxim Belciug alături de percuționistul Gabriel Bălașa se încheie în această săptămână cu două noi agape.

Vineri, 16 septembrie 2022, cei doi muzicieni vor putea fi auziți în Parcul Ciurea, din zona
Vatra Luminoasă. Acolo, de la ora 19:00, muzica lor exuberantă va colora spațiul dintre blocuri, spre bucuria auditorilor.

Ultima escală a proiectului va avea loc duminică, 18 septembrie 2022, tot de la ora 19:00, în Parcul Obor, unde locuitorii vor putea gusta valsuri, tango-uri, tarantelle, baroc și ritmuri latino-americane într-o formulă spumoasă, înviorătoare, cu chitară, percuții și handpan.

Proiectul “Se cântă în 2”, desfășurat în luna septembrie în parcurile mici, de cartier, din Sectorul 2, și-a propus să ducă frumosul și muzica spre locuitorii mai puțin norocoși, ce nu au în mod curent posibilitatea de a participa la concerte, și să le ofere acestora nu atât recitaluri în sensul clasic și sobru al cuvântului, cât prilejul unor serate muzicale deschise, comunitare.

Astfel, proiectul a inclus șase întâlniri degajate cu publicul, șase agape prietenoase și simpatice, cu artiști ce-și împărtășesc exuberant muzica, înconjurați de oameni așezați pe băncuțe, dansând sau bătând ritmul din picior, trăind bucuria de a fi împreună.

Proiectul a fost organizat de Asociația Culturală Kitarodia și cofinanțat de Primăria Sectorului 2 al Municipiului București, intrarea pentru public fiind liberă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati