Sector 3: Conducătorii auto pot achiziţiona abonamente lunare şi anuale pentru parcările nenominale

0
507

Conducătorii auto au posibilitatea de a achiziţiona, de vineri, abonamente lunare sau anuale pentru parcările nenominale din Sectorul 3, valabile în intervalul orar 8,00 – 18,00, de luni până duminică.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 au precizat vineri, pe Facebook, că această nouă facilitate este parte a eforturilor autorităţii locale de a îmbunătăţi serviciile oferite cetăţenilor şi de a eficientiza gestionarea parcărilor din această zonă administrativ-teritorială.

Astfel, persoanele fizice sau juridice pot achiziţiona, online, prin intermediul aplicaţiei de plată parchezins3.primarie3.ro abonamente lunare sau anuale, în următoarele condiţii: persoanele fizice sau juridice care au adresa de domiciliu/ reşedinţă/ sediu social sau punct de lucru pe raza Sectorului 3 vor achita pentru abonamentul lunar 50 de lei inclusiv TVA, iar pentru abonamentul anual 500 de lei cu TVA; persoanele fizice sau juridice care nu au adresa de domiciliu/ reşedinţă/ sediu social sau punct de lucru pe raza Sectorului 3 vor achita pentru abonamentul lunar 100 de lei inclusiv TVA, iar pentru abonamentul anual 1.000 de lei cu TVA.

Reprezentanţii autorităţii locale reamintesc că posesorii autorizaţiilor de parcare de reşedinţă nenominale pot parca, gratuit, 24 de ore din 24, în zona aferentă autorizaţiei, dar şi în celelalte perimetre, pe parcursul zilei, pe locurile marcate cu galben, în intervalul 8,00 – 18,00.

Aplicaţia poate fi accesată direct sau scanând codul QR de pe panourile informative din imediata apropiere a bateriilor de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.