Sector 3: Contractul pentru lucrările de modernizare la Colegiul ‘Matei Basarab’ va fi reziliat

1
139
sursa foto: Facebook - Robert Negoiță

Contractul pentru lucrările de modernizare la Colegiul „Matei Basarab” va fi reziliat, având în vedere că acestea trebuiau finalizate de un an, însă ritmul lor de derulare este lent, iar constructorii care au contract cu Primăria Sectorului 3 trebuie să înţeleagă să respecte termenele, a declarat edilul Robert Negoiţă.

„Astăzi reziliem contractul cu cei care trebuia să fi finalizat de acum un an această şcoală. (…) Nu este nici pe departe finalizată, ba dimpotrivă, ritmul lucrărilor este cât se poate de lent. (…)

Chiar dacă nu este o chestiune simplă, chiar dacă nu este o chestiune care să ne ajute pe termen scurt, pentru că trebuie să demarăm o procedură de licitaţie pentru următorul constructor, am luat decizia să o facem”, a spus Robert Negoiţă, într-un videoclip postat joi pe Facebook.

El a atras atenţia că în continuare Legea achiziţiilor publice este „foarte proastă” şi de aceea lucrările trenează.

1 COMENTARIU

  1. Ne-am fi bucurat cu totii, inclusiv fostii elevi ai Liceului „Matei Basarab” si care la fiecare 5 ani de la absolvire il tot vizitam, inca din anul in care v-ati nascut Dv, dle Primar R.Negoita, daca, in finalul interventiei, ALTMINTERI PERTINENTE, v-ati fi adresat ELEVILOR Colegiului National „Matei Basarab” din clasa a IX-a 2022 si nu numai, care vor asocia intrarea intr-un nou ciclu de invatamant cu imaginea dezastruoasa a unui santier, cu imaginea apocaliptica a unei curti interioare unde printre resturile de materiale de constructie au crescut buruieni si care nu te indeamna la vreo optimistica depasire de sine !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.