Sector 3: Licitaţie pentru supraînălţarea trecerilor de pietoni în vecinătatea şcolilor şi a zonelor aglomerate

Primăria Sectorului 3 anunţă pe SICAP licitaţie pentru lucrări de sistematizare a infrastructurii rutiere pe orizontală şi pe verticală, respectiv pentru supraînălţarea trecerilor de pietoni şi intersecţiilor în vecinătatea unităţilor de învăţământ şi a zonelor aglomerate.

Este vorba despre un acord-cadru, cu o valoare totală estimată de 25.658.160 lei, iar licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată, scrie Agerpres.

Durata acordului cadru este de 24 de luni, iar Sectorul 3 va încheia zece contracte pe 12 luni, respectiv 20 de contracte pe 24 de luni, rezervându-şi dreptul de a încheia contracte în funcţie de necesităţile şi bugetul alocat.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 80%, experienţa deţinută de managerul de contract 10%, demonstrarea unei metodologii corespunzătoare pentru obţinerea asigurării că lucrările sunt realizate la parametrii calitativi solicitaţi 10%.

Ofertantul trebuie să demonstreze că cifra de afaceri medie anuală pentru exerciţiile financiare aferente anilor 2019, 2020 şi 2021 a fost de minim 5.000.000 lei.

De asemenea, trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani a executat şi dus la bun sfârşit lucrări similare în valoare cumulată de cel puţin 5.131.632 lei fără TVA, în cadrul a maxim două contracte.

Termen limită pentru primirea ofertelor: 23 martie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati