Sector 5: Aproximativ 150.000 de sticle de dezinfectant neconforme vor fi retrase din şcoli

Aproximativ 150.000 de sticle de dezinfectant vor fi retrase din şcoli, după ce Institutul Naţional de Sănătate Publică a constatat că acestea sunt neconforme şi nu reprezintă produse biocide avizate de Comisia Naţională a Produselor Biocide, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 5 .

„Toate aceste sticle cu dezinfectant au fost achiziţionate de Economat Sector 5 SRL şi distribuite către şcoli. Nu îmi pot da seama dacă este vorba de inconştienţă sau disperare după bani. Nu ne jucăm cu sănătatea copiilor noştri. Acesta este şi motivul pentru care am solicitat o analiză a INSP în privinţa acestor dezinfectanţi. Vom retrage toate aceste sticle cu soluţii neconforme. Economatul este obligat să vină să ia aceste produse neconforme şi să încerce să le dea retur, astfel poate mai putem recupera o parte din banii risipiţi”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

În perioada imediat următoare, instituţiile de învăţământ vor face inventarul acestor produse şi, de asemenea, vor face şi necesarul pentru a putea achiziţiona produse biocide conforme care să fie distribuite în şcoli, a adăugat autoritatea locală

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati