Sector 5: Serviciul Parcaje Auto de Reședință are activitatea cu publicul suspendată până pe 15 ianuarie

Până pe data de 15 ianuarie 2023 activitatea cu publicul a Serviciului Parcaje Auto de Reședință este suspendată, anunță Primăria Sectorului 5 într-o postare pe Facebook.

  • Drept urmare, cererile pentru închirierea unui loc de parcare de reședință pot fi depuse începând cu data de 16 ianuarie 2023 prin intermediul platformei parcari.sector5.ro.

Bucureștenii care riscă să rămână fără loc de parcare

De asemenea, în mesajul publicat pe rețelele de socializare se precizează că anumiți locuitori din sectorul 5 riscă să rămână fără loc de parcare. Aceștia sunt cei care înregistrează debite restante la bugetul local pe anul precedent. Pentru aceștia, contractul de închiriere al locului de parcare va fi reziliat.

Românii care nu fac cerere pentru închirierea unui loc de parcare de reședință riscă să aibă contractul de închiriere al locului de parcare reziliat.

În plus, sursa citată precizează că persoanele care nu au restanțe vor beneficia de prelungirea automată a contractului de parcare.

  • ”Persoanele care nu au restanțe, beneficiază de prelungirea automată a contractului de parcare și pot achita contravaloarea contractului închiriere a locului de parcare până la data de 31 martie 2023.”, arată Primăria Sector 5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati