Sector 6: Acces pentru adulţi şi copii pe terenurile de sport şi de recreere, în afara cursurilor

0
205
Ciprian Ciucu
sursa foto: Facebook - Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis că şcolile vor aparţine iarăşi comunităţii de la 1 mai, iar accesul va fi permis pentru adulţi şi copii pe terenurile de sport şi de recreere, în afara cursurilor.

„Împărtășim aceeași viziune: și viceprimarul Alexandru Gâdiuță și eu ne dorim ca școlile să fie deschise pentru toată lumea în afara orelor de program, cu acces pe terenurile de sport și de recreere, nu doar pentru elevii școlii. Am redactat împreună acest proiect de hotărâre pe care îl avem în dezbatere publică încă din 17 martie”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Astfel, toți oamenii, copii și adulți, au acces în curțile școlilor și pe terenurile de sport atunci când nu sunt ore. Primarul Sectorului 6 a pus că există un regulament lucrat temeinic care include drepturi și obligații: nu se fumează, nu se bea, nu se mănâncă semințe, se igienizează, există pază, se respectă orele de odihnă.

„Am discutat mult dacă să deschidem curțile școlilor doar pentru elevii școlii respective sau pentru întreaga comunitate și am apreciat că acestea trebuie să aparțină comunității”, a mai scris Ciucu.

Puteți consulta regulamentul AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.