Sector 6. Cererile și documentele contribuabililor – persoane juridice se depun doar online sau prin poștă

Primăria Sectorului 6 anunță că cererile/declarațiile/documentele contribuabililor – persoane juridice se vor putea depune doar online sau prin serviciile poștale.

Primăria Sectorului 6 informează contribuabilii – persoane juridice că începând de astăzi, 16 august 2021, cererile/declarațiile/documentele contribuabililor – persoane juridice se vor putea depune doar prin platforma online a Direcției Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 6 și prin serviciile poștale.

Toate solicitările vor avea o rezolvare și o transabilitate mai rapidă, scurtând timpul de așteptare, eliminând astfel necesitatea prezenței fizice la ghișeu. Platforma online poate fi accesată AICI.

Primăria amintește că, în context pandemic, în Sectorul 6, obligațiile fiscale se pot achita de către cetățeni prin mai multe mijloace electronice:

 aplicația Taxe Locale 6 disponibilă în Google Play (pentru persoane fizice);
 platforma www.ghiseul.ro (pentru persoane fizice);
 prin intermediul celor peste 5.000 de stații de plată SelfPay, prezente la nivel naţional în cele mai importante reţele de retail şi în magazinele de proximitate (pentru persoane fizice);
 serviciile de Internet Banking;
 rețeaua de distribuție carburant OMV-PETROM – platforma Westaco (pentru persoane fizice).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati