Sector 6: Licitaţie pentru consolidarea şi reabilitarea termică a clădirilor publice

Primăria Sectorului 6 anunţă licitaţie pentru un acord-cadru pe patru ani, cu o valoare estimată cuprinsă între 558 şi 698 de milioane de lei, în vederea lucrărilor de modernizare, consolidare, renovare, extindere şi creştere a eficienţei energetice a clădirilor publice, scrie Agerpres.

Este vorba despre unităţi de învăţământ, pieţe, sedii administrative, locuinţe sociale, unităţi sanitare.

Se estimează că vor fi încheiate aproximativ trei contracte subsecvente anual, autoritatea contractantă rezervându-şi dreptul de a modifica numărul contractelor subsecvente în funcţie de bugetul alocat şi de necesităţi, în conformitate cu prevederile legale.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 70%, experienţa profesională a managerului de proiect 10%, perioada de garanţie a lucrărilor 10%, iar planul de management al calităţii lucrărilor executate va avea o pondere de 10%.

Ofertanţii vor trebui să prezinte lista principalelor lucrări executate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani, cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi. Acestea trebuie să aibă o valoare cumulată totală de cel puţin 170.000.000 lei fără TVA, realizată la nivelul a maxim trei contracte de lucrări similare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 22 august.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati