Sector 6: Procedura de achiziţie pentru confecţionarea de chioşcuri de flori şi ziare, publicată pe SICAP

Procedura de achiziţie pentru un acord-cadru de execuţie pentru lucrări de confecţionare şi amplasare chioşcuri de flori şi ziare a fost publicată pe SICAP, a anunţat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

El a scris, luni, pe Facebook, că designul viitoarelor chioşcuri a fost executat de o firmă care a câştigat concursul de soluţii organizat de Primăria Sectorului 6 împreună cu Ordinul Arhitecţilor, la care au participat 14 competitori.

Potrivit edilului Sectorului 6, valoarea maximă a acordului pentru 120 de chioşcuri este de 10.800.000 de lei fără TVA, iar cea minimă pentru 28 de chioşcuri se cifrează la 2.520.000 de lei fără TVA.

Ciprian Ciucu a menţionat că valoarea maximă a unui contract subsecvent pentru 50 de chioşcuri este de 4.500.000 de lei fără TVA, iar cea minimă pentru 28 de chioşcuri se ridică la 2.520.000 de lei fără TVA.

Edilul a informat că se va semna un contract subsecvent pe an şi că pentru un chioşc costul estimativ este de până la 17.000 de euro, iar preţul final se va cunoaşte cu exactitate după ce operatorii economici vor depune ofertele.

El a precizat că acest cost va fi recuperat integral de primărie, într-o perioadă de cinci ani, de la cei care vor închiria chioşcurile.

„Aceste chioşcuri se vor integra de minune cu noile amenajări peisagistice din Sectorul 6 şi vor înlocui şandramalele acelea din metal ruginit şi din termopane din sector”, a adăugat Ciprian Ciucu.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 aprilie, ora 15,00.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati