Sectorul 1, inclus pe harta investițiilor străine la cel mai mare târg imobiliar din lume

Aflată la cel mai mare târg imobiliar din lume, Marche International des Professionels d᾽Immobilier (MIPIM), găzduit de orașul francez Cannes, primarul Clotilde Armand a prezentat mediului de afaceri și reprezentanților administrațiilor locale din țări precum Spania, Italia, Franța sau Brazilia nevoile de investiții ale Sectorului 1 și facilitățile pe care le oferă această zonă administrativă celor care aleg să investească aici.

Edilul Clotilde Armand a prezicat că, din partea administrației locale a Sectorului 1, există toată deschiderea pentru o colaborare corectă și transparentă cu mediul de afaceri.

„Ușa Primăriei pe care o conduc este deschisă pentru o colaborare onestă cu mediul de afaceri în beneficiul comunității locale. Avem nevoie de investiții pentru a dezvolta Sectorul 1 și pentru a crea o viață mai bună locuitorilor. Asta se poate face prin investiții în domenii precum: energie verde și dezvoltare durabilă, digitalizare sau conservarea clădirilor de patrimoniu. Îmi doresc ca Sectorul 1 să devină atractiv nu numai din punctul de vedere al locurilor pe muncă bine plătite pe care bucureștenii le găsesc aici, ci și pentru calitatea vieții oferită de Sectorul 1”.

În discursul susținut în fața participanților la acest eveniment, primarul Clotilde Armand a vorbit și despre rolul important pe care îl joacă femeile în administrația publică, fie ea locală sau centrală.

În cadrul târgului imobiliar din acest an a fost lansată o platformă digitală consolidată de relaționare între actorii interesați de acest domeniu, prin care cei mai importanți investitori vor avea la dispoziție numeroase informații și oportunități de dezvoltare a afacerilor. Din România, singura zonă administrativă care va fi prezentă pe această hartă a investițiilor este Sectorul 1.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati