Sectorul 2: Acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor

În perioada 02 – 12 iulie 2020 în sectorul 2 va avea loc o nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor, acțiune care se desfășoară pe timp de noapte, între orele 21.00 – 05.00, potrivit unui comunicat de presă.

Tratamentele se desfășoară periodic, de circa 3- 4 ori în fiecare lună, în zonele cu vegetație: parcuri, grădini publice, spaţii verzi, locuri de agrement, cimitire, terenuri aferente imobilelor cu locuințe colective, terenuri ale unor instituţii publice etc.

Pentru tratamentul de dezinsecție este folosit produsul biocid MICROSIN, insecticid sub formă de microemulsie concentrată pe bază de apă, în concentrație de min. 0,2% maximă de 0,4%. Soluția nu pătează suprafețele cu care intră în contact şi nu are miros.

“Acțiunea insecticidului este atât imediată, cât şi de lungă durată, fiind utilizat pentru combaterea insectelor zburătoare sau târâtoare (muște, căpușe, viespi, gândaci de bucătărie, furnici, purici, ploșnițe, molii şi carii de lemn)”, arată sursa citată.

Tratamentul, aplicat de Compania Municipală ECO Igienizare Bucureşti, se va efectua prin pulverizare în sistem ULV / atomizare manuală cu echipamente specifice, pe suprafețele cu vegetație din sectorul 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati