Sectorul 2: Amendă de 1.000 de lei pentru amenajarea ilegală a unei alei în spatele unui bloc

5
14706

Poliția Locală Sector 2 afăcut verificări la imobilul situat la adresa din Str. Barbu Văcărescu nr. 102 și a descoperit că au fost executate ilegal lucrări de construcții în spatele blocului.

Mai precis, a fost turnat un strat de beton pe aproximativ toată lungimea terenului, pe care au fost montate jardiniere din elemente prefabricate din beton, în scopul delimitării zonei carosabile de noul spațiu verde creat.

Pentru executarea în mod neautorizat a acestor lucrări, titularul a fost sancționat contravențional 1000 lei, conform art. 26 din Legea 50/1991, cu modificările și completările ulterioare – privind autorizarea executării lucrărilor de construcții și totodată au fost dispuse  măsuri sancționatorii complementare.

În situația în care contravenientul nu va duce la îndeplinire la termenele prevăzute, măsurile sancționatorii complementare dispuse, cazul va fi înaintat Direcției Juridice din cadrul Primăriei Sector 2, în vederea sesizării instanțelor de judecată.

5 COMENTARII

  1. A devenit un obicei al Politiei Locale Sector 2 de a deveni cel putin hilara prin insignifiantele masuri aplicate. Timp in care, de ani de zile, cersetoria face legea la doi pasi, in parcarea Carrefour Market din str. Barbu Vacarescu cat si in statia de tramvai a liniei 5 adiacenta. Rushine !!!!!

  2. In sectorul 2 este foarte mare foame de bani, se dau amenzi pt orice, oricand, oriunde, vad politia in fiecare zi peste tot cu aaratul de fotografiat.

  3. De unde si pana unde are primaria dreptul de a amenda betonarea sau asfaltarea terenului PRIVAT? E vreo lege ce contine aberatia asta? Trebuie abrogata de urgenta!

  4. Dar pentru un chiosc care nu mai functioneaza de cel putin 15 ani ce are de spus? De faptul ca masinile sunt parcate pe trotuar iar pietonii sunt claxonati pentru a se da la o parte la trecerea masinilor? Dar de cei care vand in piata tigari ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.