Sectorul 2: Amenzi de 2.000 de lei pentru un bărbat care a devenit violent când a fost prins că arunca gunoi pe trotuar

Deșeuri aruncate cu nonșalanță sfidând bunul simț, injurii și amenzi contravenționale sunt ingredientele unei întâmplări petrecute miercuri pe strada Barbu Văcărescu nr. 35.

Totul a pornit de la gestul unui bărbat care a lăsat mai mulți saci cu deșeuri din construcții în stradă.

Identificat de către polițiștii locali ai Sectorului 2, persoana a devenit brusc violentă și le-a adresat injurii, faptă pentru care a fost amendată contravențional cu suma de 1000 lei, conform Legii nr. 61/1991 rep. pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Nu au fost uitați nici sacii cu deșeuri, de unde pornise de fapt toată întâmplarea. Pentru munca de aruncare în stradă, cel în cauză a mai primit încă 1000 lei, dar în baza Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 301/2019 privind stabilirea şi sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2.

Evacuarea deșeurilor din sectorul 2 se poate face civilizat:

  Pentru moloz prin achitarea către operatorul de salubritate a sumei de 4 lei + TVA/sac sau pentru cantități mari se solicită containere încăpătoare la numărul de telefon: 0722.544.296.

– Pentru mobilă veche, electrocasnice sau alte deșeuri voluminoase: gratuit, în fiecare sâmbătă, cu o programare în prealabil la numărul de telefon S.C. Supercom S.A.- 021 9654.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati