Sectorul 2: Amenzi de 21.000 lei pentru comerț stradal ilegal

1
469

Acțiunile de prevenire și combatere a comerțului stradal neautorizat desfășurate zilnic au dus la scăderea, în zonele în care exista risc crescut de dezvoltare a acestui fenomen, a numărului de comercianți care încalcă legea, spune Poliția Locală Sector 2.

În ultima săptămână au fost monitorizate zonele Piața Obor, Piața Delfinului, Bd. Chișinău, Șos. Basarabiei, Șos. Iancului, Șos. Colentina, Șos. Mihai Bravu, Șos. Ștefan cel Mare și Șos. Pantelimon pentru a menține sub control acest fenomen.

În perioada menționată s-au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.000 lei și s-au dispuse 20 măsuri complementare de confiscare/ ridicare a mărfurilor abandonate.

1 COMENTARIU

  1. Oare cand o sa treaca la supermarketurile si nonstopurile care incurajeaza consumul de alcool in fata magazinului?
    Un exemplu: la P-ta Iancului, la cele doua nonstopuri, unde zi si noapte se pot auzi decat persoane agitate, grav bolnave (psihic)…. persoane care aparent nu pot sa comunice decat in urlete, racnete, injuraturi (eventual sticle sparte si mobilier urban distrus )…. plus partenerii lor timizi care-i admira si-i incurajeaza.. aici, la „parteneri”, includ (pe langa recedivisti, interlopi, boschetari drogati) si nonstopurile care functioneaza drept terase ilegale, cu bautul pe trotuar (si in statiile de autobuz)…… dar includ si Sectia 8 Politie Bucuresti………..

    Rog din inima daca cineva citeste asta si are modalitatea sa inainteze la DIICOT sau SRI (sau oricine cu influenta asupra acestei organizatii numite „SECTIA 8 POLITIE BUCURESTI”), s-o faca.
    Pacea si linistea sunt necesare pentru a restabili demnitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.